dr Ivan Ćuzović

Stomatolog

Dr Ivan Ćuzovič, vođa tima stomatološke ordinacije PROSMILE, rođen je 1983. godine u Beogradu, odakle sa roditeljima 1984. godine prelazi u Novi Sad gde završava osnovnu i srednju Medicinsku školu “7. april” u Novom Sadu, smer zubni tehničar.

Nakon završetka srednje škole, otvara privatnu laboratoriju za zubnu tehniku i zapošljava dva zubna tehničara. Baveći se izradom svih fiksnih i mobilnih protetskih nadoknada, blisko sarađuje sa nekoliko stomatologa iz Novog Sada i okoline.

Nakon dve godine, upisuje Stomatološki fakultet u Pančevu, uporedo studirajući i vodeći laboratoriju. Studije završava 2011. godine.

Imajući srednju stručnu spremu u vidu kvalifikacija zubnog tehničara, i vodeći privatnu laboratoriju za zubnu tehniku 9 godina, poznavajući i prolazeći sve faze rada, dr Ivan Ćuzović ima iza sebe veliko iskustvo u pripremi pacijenata za fiksnu i mobilnu protetiku što znatno olakšava rad zubnim tehničarima – kako u postizanju funkcionalnosti, tako i odlične estetike samog protetskog rada.

U decembru 2012. godine počinje da radi u ordinaciji “dr Dušan Milošević” osnovanoj 1989. god. U martu 2013. godine, vrši preregistraciju ordinacije na svoje ime, menja ime ordinacije u PROSMILE, nasleđuje i nastavlja tradiciju dugu 25 godina.

U cilju pružanja što kvalitetnije usluge, dr Ivan Ćuzović se kontinuirano edukuje na seminarima i kongresima koji se tiču različitih oblasti stomatologije, materijala i inovacija u tehnikama rada, kako u Srbiji tako i inostranstvu, o čemu svedoče stečeni sertifikati i diplome. Uz to, tečno govori engleski i nemački jezik.

Karakteriše ga vrednoća, upornost i perfekcionizam – kako u poslu, tako i u životu.

Dodatna usavršavanja

INOSTRANSTVO

  • Početkom 2014. godine, upisuje usavršavanje u trajanju od godinu dana iz oblasti Estetske stomatologije na prestižnoj Tipton Akademiji (Tipton Academy) u Mančesteru, Velika Britanija. Odlazeći svaki mesec u Englesku, obučavajući se u Tipton Dental centru, radeći najmodernije svetske tehnike iz estetske stomatologije, uspešno diplomira u novembru 2014. godine kod mentora Dr Paul A. Tiptona, predsednika Britanske Akademije Restorativne stomatologije.
  • U novembru 2014. godine, upisuje usavršavanje u trajanju od godinu dana iz oblasti Restorativne stomatologije na prestižnoj Tipton Akademiji (Tipton Academy) u Londonu, Velika Britanija. Diplomira u maju 2015. godine, kod mentora Dr Paul A. Tiptona, predsednika Britanske Akademije Restorativne stomatologije.