Izbeljivanje zuba | trik do samopouzdanog osmeha

Izbeljivanje zuba: trik do samopouzdanog osmeha

Imati lep osmeh je ključ samopouzdanja, a svakako i jedan od prvih detalja koje neko primeti na Vama. Zato je važno posvetiti mu posebnu pažnju i negu. Izbjeljivanje zuba je upravo ta metoda koja brzo daje zadivljujuće efekte i oslobađa Vas svake neprijatnosti zbog nezadovoljstva estetikom sopstvenog osmeha. Osmeh možete vratiti u njegovu prirodnu nijansu koju je imao pre neželjenog tamnjenja, ili čak omogućiti da on postane svetliji i lepši nego ikad.

Izbeljivanje zuba

 

Svakako, ovo je tretman koji Vam omogućava da se smejete iskreno i od srca ne misleći o tome koji karmin danas stavljate na usne, koju ste boju košulje odabrali za sastanak i da li Vam je zub promenio boju. Veselim raspoloženjem, Vi ujedno podižete energiju i svih oko Vas, obezbeđujući da Vas lako uoče i veoma pozitivno zapamte.

Sama procedura je vrlo jednostavna, međuim pre nego što se krene sa beljenjem, preporučljivo je prvobitno popraviti nepravilosti u zubima kako bi se izbegao dupli posao.

Takođe, obavezno je čišćenje kamenca ultrazvučnim aparatom, poliranje i peskiranje zuba. Tako se uklanjaju sve pigmentacije i nečistoće i zubi dovode u besprekorno stanje pred beljenje.