Dentalni turizam

Home / Dentalni turizam

Novi Sad i novi osmeh

Prosmile nudi usluge dentalnog turizma svima koji žele da spoje lepo i korisno. Nakon samo deset dana, najviše dve posete i uštede do 70% na stomatološke usluge, organizujemo dentalno putovanje za sve one koji bi da se odmore i dobiju novi osmeh!

Naša privatna ordinacija beleži tradiciju dugu 24 godine, zajedno sa 7000 zadovoljnih pacijenata. Od 2013. godine, dr Ivan Ćuzović je na čelu tima profesionalaca okupljenih u Prosmile tim, čija je jedina briga – briga o vašem osmehu. Tu smo za sve one koji su imali neprijatno iskustvo u prošlosti i cilj nam je da učinimo da vaše dentalno putovanje bude jedno prijatno iskustvo i nadamo se da će upravo Prosmile tim biti vaš najbolji prijatelj tokom boravka u Novom sadu.

Šta treba da znam i kako da se prijavim za dentalno putovanje?

Komunikacija između pacijenata i stomatološke ordinacije je znatno olakšana time što u Prosmile ordinaciji svi doktori govore engleski ili nemački jezik. Za pacijente koji govore druge jezike obezbeđeni su profesionalni prevodioci. Praksa u dentalnom turizmu je da pacijent prvo iznese problem i da upozna doktore sa svojim potrebama, a da zatim nakon urađenog OPT snimka obe vilice, dobije svoju analizu slučaja, kao i orijentacioni plan lečenja. Pacijenti se danas vrlo brzo informišu o intervenciji koju treba da urade, vremenskom trajanju lečenja, broju potrebnih dolazaka i ceni navedenih usluga. Na osnovu predočenog plana i iznetih informacija, pacijent može da donese odluku o prihvatanju opisanih stomatoloških usluga i lečenja zuba.

Koristeći kontakt formu na našem sajtu, opišite nam svoj problem koji želite da rešite. Putem emaila – office@prosmile.rs pošaljite nam OPT snimak svih vaših zuba, koji nije stariji od 6 meseci. Nakon dobijenog uputa, naš tim će vas kontaktirati sa predlogom i planom kako da rešite problem, kao i sa okvirnom cenom usluga.
Nakon dogovora o uslovima, prelazimo na najbitniji korak – organizovanja vašeg dentalnog putovanja!

Šta obuhvata dentalni paket?

Besplatno savetovanje pre početka terapije

Profesionalnog prevodioca

Vrhunski kvalitet usluga

Garanciju na stomatološke radove

Prevoz sa aerodroma, železničke ili autobuske stanice

Besplatan smeštaj

Povratak kući sa blistavim osmehom

Lični vodič

 

Pogledajte najčešće usluge:

CAD/CAM
Dentalne usluge

Implantologija
Dentalne usluge

Fiksna protetika
Dentalne usluge

Estetska stomatologija
Dentalne usluge

Ostale usluge naše ordinacije možete pogledati ovde

U ordinaciji “PROSMILE”
Cene su i do 70% niže nego
U drugim državama.

Šta možete da posetite u Novom Sadu?

Petrovaradinska tvrđava – poznata još i kao “Gibraltar na Dunavu”, mesto održavanja Exit festivala. Preporučujemo posetu čuvenim “katakombama”, odnosno kontraminskom sistemu tunela ispod same tvrđave.

Tu su još i “katedrala” – Župna crkva imena Marijina, Trg Slobode, Dunavski park, Zmaj Jovina ulica i mnoštvo raznih kulturnih i zabavnih sadržaja koji se održavaju tokom cele godine.

Više o Novom Sadu pročitajte ovde.

Garancija

Prosmile garantuje vrhunski kvalitet stomatoloških usluga koje nudi, ako se pacijenti pridržavaju šestomesečnih kontrola (ultrazvučno uklanjanje kamenca i peskiranje zuba) na koje ćete biti blagovremeno pozvani.

Garancija na plombe na stalnim zubima je tri godine, na mlečnim zubima šest meseci, a na sve fiksne i mobilne protetske radove garancija je pet godina.

Čekamo vas!